Alles over WiloXperts

WiloXperts is het getrouwheidsplatform voor de Belgische installateur. Bij aankoop van WiloXperts producten kan je punten sparen die je vervolgens kan inruilen voor coole geschenken.

Hoe werkt het?

Nieuw op WiloXperts?

Met WiloXperts kan je bij elke aankoop van pompen en pompsystemen geschenkpunten verdienen. Hoe meer Xperts producten je koopt, hoe meer punten je spaart. Het enige wat je hoeft te doen, is ons jouw aankoopfacturen te bezorgen van Xperts producten. Deze kunnen eenvoudig in het platform opgeladen worden of kunnen toegezonden worden per mail of per post.  Wij zorgen dan op onze beurt voor het toekennen van jouw punten.

Eénmaal wij de punten hebben toegekend, krijg je van ons een mail met vermelding dat de punten werden toegevoegd aan jouw account.

Met de gespaarde punten kan je dan een cadeaubon van Coolblue bestellen die je achteraf kan inruilen voor talloze coole geschenken (www.coolblue.be).

Dit alles kan eenvoudig worden gedaan vanaf uw smartphone.

Deelnemende producten

Op heel wat Wilo-producten kan je punten verzamelen. Dit zijn de zogenaamde WiloXperts producten.

Klik hier en ontdek de Xperts producten met hun respectievelijke waarde aan punten.

Word lid van WiloXperts

Wens je de voordelen van ons getrouwheidsprogramma te ontdekken, aarzel dan niet en vraag jouw lidmaatschap aan.

Leuke cadeaus bij Coolblue.be

Je verzamelde punten kunnen ingeruild worden voor een cadeaubon van Coolblue. Hiermee kan je dan kiezen uit een brede selectie van coole geschenken.

Heb je vragen?

Heb je vragen over WiloXperts of over onze producten in het algemeen, dan helpen wij je graag verder.